Etiketter

søndag 17. desember 2017

Padling i førjulstida, og skandale.

Søndag 17. desember ble det annonsert padletur, vi mannfolk lot julestrie være julestrie og dro ut fra avtalt sted og til avtalt tid. Det samme gjorde kvinnfolkan, noen, og vi var tilsammen 8 stykker som hadde en herlig tur på blankt hav. Ikke langt unna tre timer var vi på vannet. De som har anledning til det får en ny sjanse til padling i selskap med andre allerede lille julaften. Ikke så dumt å dra ut når man er flere, man har noen å prate med, man har noen å skryte til, og det er tryggere.

Her er noen bilder fra dagens tur.

 Litt samling på stranda når vi er klar for avgang. Noen av dem er heftig stilig.
Kajakken altså!!


 Flink fotograf fra Håkvik. Flink med selfis også. Det ble ikke dokumentert fra min side, men æ så det. :D


 Litt slak stigning, i motsatt fall har det blitt prøvd å rutsje ut i vannet.

 "Padle i mella". Man skal padle i mella. Der det går an. Jan Viggo, for anledningen uten trompet, padlet ikke bare i mella, men under også.


 Måtte en tur bortom brua. Ikke brura, men brua. 

 Var lurt å ikke padle så nært, eller under brua. Det lå en god del snø langs ytterkanten av kjørebanen. Da vi nærmet oss kom det et snøras fra brua,  det dundret godt da snøen traff havflata.
 Småpent utfor Vassvik.

 Når naturen krever sitt er det godt å komme på land. Noen har evnen til å samle på "vannet" lenge. De slipper å dra til land


"Dama på torvet" i nysnø.

Skandale. Det kom forslag om at vi skulle premiere oss sjøl etter endt tur. Det gjorde vi. Dro rett til Gydas kiosk for å få oss en softis. Har vært der mange ganger. De har softismaskin. Og isen er god. Men.....når softisjenta bak disken hevder at det ikke er sesong for softis, da er det noe som er feil. Det er sesong for softis hele året, så ikke kom her og kom her. Personlig anser æ det som en aldri så liten skandale. Vi måtte nøye oss med kroneis. God den også, bevares. Men softis er det ikke!
Skandale!!!
Men som man kan se av bildet så er alle fornøyd allikevel. Fin avslutning av en super badedag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar