Etiketter

søndag 15. september 2013

Grunnkurs havpadling, Narvik 14. og 15. sept 2013

Så var det dags for grunnkurs i havpadling, denne gang i Narvik. Dette var som vanlig et livlig kurs med stor innsats og mye latter. I tillegg var det et kurs med egen fotograf. Her er noen bilder fra dag 2.

 "Samling i bånn", planlegging av kryssning av fjorden. Det fins "regler" for sånt, og deltakerne fikk ei innføring om sikkerhet i slike situasjoner. Roller ble fordelt, og troppen satte av gårde.


 Midtveis ble det bestemt at det skulle tas gruppebilde. Og ikke på hvilken som helst måte. Mene å huske at jeg hørte protester, høylydt og bestemt.
Men.......alle lot seg overtale, og de kom seg opp i stående. Men det måtte gjøres klart at ALLE skulle lytte til kurslederen. En Harstadværing. Selv om han kom utenbys fra så lytta alle.
 Sleping, det hender at padlere blir sliten og treng ei snor og en medpadler. Eller syk. Derfor er dette også en del av pensum.
For enkelte var det helt naturlig å bli slept av gårde. Hørte ytringer som "Æ skulle jo hatt sjampagne". I land på Øyjord for lunsj og tømming av blærer. Kompisredning ble prøvd midtfjords, uten forvarsel. Tre stk i vann, og kursdeltakerne kom etterhvert til unnsetning. Fliring, små svinger, og stoooooore svinger, men etterhvert kom de da frem til målet. Og "kompisene" ble reddet. :)

 Ikke noe å si på innsatsen. Pust og pes og fliring og latter i massevis.

Vel fremme og på land. Noen hadde det mer travelt enn andre.
Stor enighet om at det hadde vart trevlig, artig og lærerikt.
Våtkort utdelt, med melding om at det er nå de kan dra ut og bli flinke padlere.

Trivelig gjeng, takk for et par artige dager.

Hilsen Stein-Evert

4 kommentarer: