Etiketter

lørdag 16. august 2014

Med NOT, Narvik og omegn turistforening, langs Dronningruten i Vesterålen.

Lørdag 16. august la 6 medlemmer av NOT ut på tur langs Dronningruta. Vi starta fra Stø og tok de bratteste bakkene først, passerte krysset hvor man kan ta av og gå til Nyksund. Ned ulendt sti på vått og glatt underlag ned til  sjøen. Fulgte stien langs sjøen og tilbake til Stø igjen. Turen var på 13,6 km, høyeste punkt var 443 meter, iflg GPS.
Været kunne vært bedre. Men vi skal ikke klage, dagen før regnet det i bøtter og spann. På turen hadde vi litt yr et par ganger, vi slapp unna tåka sånn at vi fikk nyte utsikten hele veien på turen. 8-10 grader hadde vi, hadde det vært varmere ville vi nok brukt lengre tid på turen.

En vellykket tur, alle var fornøyd og syntes det var verdt turen utover.

Her er noen bilder, ingen kommentarer til dem.
5 kommentarer:

 1. Altså, æ sei det bære - hvis ikkje du har no kommentar så blir det ingen kommentar herfra heller. Så - ingen kommentar.

  SvarSlett
  Svar
  1. Menne…..det du har levert e nu en slags kommentar da…….Såe….takk for kommentaren. :)

   Slett
 2. Okei, sia du har kommentert ikkje-kommentaren så kan æ kommenter bildan sjøl om ikkje du har kommentert de... De va fin. Synes de vis litt kordan turen e, og det har æ lurt på! Knall.

  SvarSlett
 3. Forøvrig trudde æ med det samme at turen va gått i do, sia det sto NOT me store bokstava i overskrifta. Heldigvis leste æ videre. ;) Veldig så negativ man e i Narvik da, ha ha ha.

  SvarSlett