Etiketter

onsdag 2. mars 2016

Padletreff på Delp

Vesterålen Padleklubb inviterte til vinterpadling på Delp siste helga i februar.  Mange takket "ja", padlere fra Vesterålen, Lofoten, Harstad, Tromsø og Narvik. Værmeldinga var bra, alt lå til rette for padlere på alle nivåer. Det ble fine bølger på grunt vann, og store brenninger lengre ut. 

Noen søkte bølger og surf, og en annen gruppe dro og padlet i straum. Sjøl valgte jeg bølger begge dagene.

For min egen del har jeg padlet lite siste halvåret, og det var derfpr ypperlig å starte på rolig vann, og søke større utfordringer etter hvert. Jeg fant meg i grunnen raskt til rette, og dro etter hvert med de mer erfarne ut i større bølger. Ingen surf på meg der ute, det var heller ikke målet. Mer å finne følelsen av trygghet og komfort. Og det gjorde jeg.

Her er noen bilder fra helga.

Lørdag morgen satte vi ut fra Delp, etter et lite trivelig møte med en innfødt som absolutt ikke likte at vi tråkket på hans grunn. Vi lasta av og parkerte heller på veien.

 Litt langt å gå når det var fjæra sjø. Men ingen klaget, lysta til padling var for stor til det.


Vekslende vær, best med det snødde, så kom sola opp og gjorde det aldeles vakkert.

Måtte sige litt ut av gruppa og kjenne på sola og stemninga, før jeg snudde og søkte bølger og lek.


Det blei sagt av en kjentmann at dette visstnok var de mest fotograferte naustene i Lofoten. Ikke vet jeg, men de passet god inn i vakkert landskap.

 Det var jo ei guss løkka at det var flere enn meg som følte for landlov og lunsj.Natt til søndag kom det litt snø og pynta opp landskapet. Greit reint praktisk også, det ble lettere å trekke kajakkene etter seg.


Bildene viser egentlig ikke helt dimensjonene på bølgene, de var til tider mye større enn det synes på dette bildet. Men for meg var det helt greit å ligge der å finne tilbake godfølelsen som jeg mista noe av etter et par ufrivillige velt forrige vinter.

Søndag tok jeg med kamera og zoom og gikk på land for å fotografere fra trygg grunn. Bare synd at de stort sett var ferdig med å leke da. Ble ikke så mange bildene.

Dessverre ble bildet ikke skarpt, men det viser allikevel noe av utfordringene som var der.

 Det lukte harstad-væring her.Ei nær-torpedering.... men ho var så smart at ho velta seg for å unngå en skummel situasjon.

Nydelig plass, og nydelig vær, og god stemning.

Det lukte harstad-væring her også.

Det var ei super helg, jeg trivdes, og dro derfra med et smil rundt kjeften. Dit drar jeg gjerne ved ei seinere anledning.
Takk til alle som var der, og som var med på å gjøre helga til det den ble.

2 kommentarer:

  1. Mange fine bilder. Men jeg tror jeg er enig med noen om at de der radarrefleksene, de ser for JÆVLIG ut på bilder.

    SvarSlett
    Svar
    1. Har aldri sett på refleksene på den måten. De lyser opp, de vises, og da vises du også. Synes ikke de skjemmer, og jeg synes hensikten med de må veie tyngre enn om noen ikke synes de er pene. Det har vel aldri vært hensikten at du skulle pynte åra, eller........

      Slett