Etiketter

fredag 29. mars 2013

Påskepadling

Litt over èn måned siden jeg har hatt kajakken på sjøen. Men nå var det på tide, fant ut at den beste måten å få is og snø fjernet fra fartøyet var å sjøsette den. Det har blitt en del skigåing i det siste, er jo sesong for det, og kajakken har dermed fått ligge i fred. Langfredag dro jeg ut, vekslende vær, men hadde håpet på skikkelig snøvær. Men det uteblei, istedenfor blei det faktisk noe sol. Deilig, selvfølgelig, men siden jeg er relativt fersk padler har jeg mye mye jeg vil oppleve. Også det å padle i snøvær. Muligheten kommer nok.

Padla fra moloen på Ankenes retning Skjomnes, men litt vind og bølger.......valgte å spare mine småvonde skuldre og armer og dro heller innover Beisfjorden et stykke..

Det er visst noen på Ankenes som har mistet hengeren sin. Hvis noen har hørt om det er det bare å vise til naustene på Båtberget. Der ligg den, like over flomålet.


 Innover Beisfjorden var det blikk stille en periode, og solskinn. Solskinnet er foreviget på filmen som kommer til slutt.

Inne i Beisfjorden gikk snøelingene. Sjøl hadde jeg det ganske behagelig, padla uten lue og votter ei god stund.

Smågodt hadde jeg med. Fikk besøk av påskeharen, litt på forskudd, og det var jo da betimelig å ta påskeegget med på turen. "Rett i koppen" smakte fortreffelig, likeså varm sjokolade, og for ikke å glemme Japp og karameller. E det rart at tørrdrakten begynner å bli en smule trang........

Turen krympa ned til godt og vel to minutters film. Men........må visst ut i disstriktene for å få de store opplevelsene fra kajakken.1 kommentar:

  1. Flott innlegg og fin film! Kult når brua speila seg, det gjor sæ. :) Visste det va ei stund sia du va utpå nu, men over en måned! Jøss! Menmen, litt vinter må man vel ha med seg. :)

    SvarSlett